Pollinering av växthusgrödor

Växthuspollinering är avgörande eftersom den säkerställer effektiv befruktning av växter i en kontrollerad miljö, vilket leder till ökad skörd, förbättrad fruktsättning, ökad storlek, bättre färg, förlängd hållbarhet och kvalitet. Naturlig pollinering bidrar till odling av grödor året runt och stödjer en mer stabil och hållbar jordbruksindustri.

Under de senaste 40 åren har vi legat i framkant när det gäller att utveckla banbrytande pollineringslösningar för trädgårdsindustrin. Med decennier av erfarenhet och omfattande forskning har vi fått djupgående kunskap om pollinatörer och deras beteende. Vårt team av experter är dedikerade till att skapa hållbara pollineringssystem som efterliknar och förbättrar den naturliga processen för att optimera växtproduktionen.

Vår flaggskeppsprodukt, Natupol, förändrar spelreglerna för pollinering av trädgårdsodlingar. Den utnyttjar kraften hos humlor, naturens mest effektiva pollinerare, för att säkerställa tillförlitlig och effektiv pollinering i växthus. Koppert-humlor väljs noggrant ut, föds upp och levereras till odlare över hela världen, vilket ger en konstant och riklig tillgång på skickliga pollinerare.

Produkter för pollinering i växthus

Fruktodlingar i växthus