Arbeta på Koppert

Alla som arbetar på vårt företag instämmer: På Koppert betraktas du som en individ. De senaste 50 åren har vårt företag vuxit till en internationell verksamhet, men trots sin internationella karaktär förblir Koppert ett familjeföretag där samarbete och respekt för människor och miljö är viktigt. Företaget utvecklas snabbt, därför vill vi gärna finna personer som kommer att spela en roll i företagets fortsatta utveckling. Det finns mycket utrymme för personlig input från kollegor. På Koppert arbetar vi tillsammans.

Koppert-medarbetare har många möjligheter att utveckla sina karriärer. Koppert är ett erkänt utbildningsföretag inom många områden. För att utvecklas inom företaget, har Koppert tagit fram en intern karriärpolicy. Nya lediga tjänster tillsätts företrädesvis internt. Koppert anser att det är viktigt att dess personal fortsätter att utveckla sig och uppmanar sina anställda att delta i interna och externa utbildningar och kurser. Vår personal utnyttjar dessa möjligheter. På Koppert arbetar du på din karriär.

Lediga tjänster

Vi har tjänster inom många olika områden och utbildningsnivåer. Ta en titt på våra lediga tjänster för att se om det finns något som passar dig.

Praktikplatser

På Koppert finns möjligheter att utveckla unga talanger. Koppert är ett erkänt utbildningsföretag för personer som vill jobba med teknik, handel, livsmedel, miljö, näringsliv, administration, logistik och laboratorieteknik.

Är du intresserad? Skicka ditt CV och ett personligt brev.