Kakpolicy

Kakpolicy

På vår webbplats använder vi så kallade kakor. En kaka är en liten textfil som via din webbläsare lagras på din dator när du besöker webbplatsen. Kakornas viktigaste funktion är att skilja en användare från andra användare. Den lagrade informationen skickar din webbläsare till oss igen nästa gång du besöker vår webbplats.

Användning av kakor är säker. Ingen personlig information, som telefonnummer eller e-postadress, kan härledas från kakor.

Vilka kakor använder vi?

Vi skiljer mellan olika kategorier av kakor.

Funktionella kakor eller nödvändiga kakor
Funktionella kakor ser till att vår webbplats fungerar korrekt. Som till exempel sparade webbläsarinställningar så att du kan se vår webbplats optimalt på din bildskärm.

Analytiska kakor
Med analytiska kakor samlar vi, med hjälp av tredje part, in statistik om hur vår webbplats används. Genom att mäta webbplatsanvändningen, kan vi optimera vår webbplats ytterligare till förmån för våra användare.

Under förutsättning att du ger ditt samtycke
Vi använder endast kakor om vi har fått ditt samtycke till detta i förväg. Vid ditt första besök på vår webbplats kommer ett popup-meddelande att visas, där ditt samtycke begärs för att placera kakor. Om du ger ditt samtycke, kommer vi att placera en kaka på din dator och popup-meddelandet kommer inte att visas igen så länge kakan är aktiv. Efter slutet av kakans livslängd eller när du tar bort kakan, kommer popup-meddelandet att visas igen vid ditt nästa besök på webbplatsen för att på nytt begära ditt samtycke.

Ta bort kakor eller förhindra placering av kakor

Om du har accepterat kakor, kan du ta bort dem via dina webbläsarinställningar. Du kan även stänga av användningen av kakor i din webbläsare. Detta kan dock leda till en begränsning av vissa funktioner på vår webbplats. Besök webbläsarens webbplats för mer information.

Ändringar i kakpolicyn

Vi kan uppdatera vår kakpolicy, till exempel för att regler om kakor ändras eller för att vi har lagt till nya funktioner på vår webbplats. Uppdateringar av vår kakpolicy kommer att publiceras på vår webbplats. Alla ändringar träder i kraft från det att de publiceras på vår webbplats.

Besök vår Integritetspolicy.

Senaste uppdatering: 1 augusti 2023