Utmaningar

Bekämpa skadedjur i din gröda

Vi vill hellre se skadedjur försvinna än förekomma. Antalet växtskyddsmedel minskar och insekter visar ökat motstånd mot vissa produkter. Det förekommer även allt strängare krav när det gäller rester. Vår roll är givetvis att bekämpa skadedjur med naturliga fiender. Detta ger fördelar för produktion, avkastning, livsmedelssäkerhet och hälsorisker.

Bekämpning & förebyggande av växtsjukdomar

Skadliga svampar, virus och bakterier kan attackera växter när som helst. De försvagar grödan och ökar risken för mer stress. Effektiv bekämpning av växtsjukdomar är en ständig utmaning inom trädgårdsodling och jordbruk. På Koppert producerar vi ett antal mikrobiella lösningar som hjälper till att förebygga och bekämpa växtsjukdomar.

Förbättra din pollinering

Pollinering är nyckeln till lyckad fruktsättning i jordbruksgrödor. Honungsbin har historiskt sett betraktats som de bästa pollinatörer av jordbruks- och trädgårdsgrödor. Men i slutet av 1980-talet upptäcktes att humlor är mycket effektivare än honungsbin. 

Främjande av planttillväxt & grödors motståndskraft

En frisk planta är grunden för en hög produktion. Odlingsvillkor för grödor är sällan optimala. Växter kan få utstå mycket stress från omgivningen (abiotisk stress) och från levande organismer (biotisk stress). Vi producerar ett antal naturliga lösningar, som biostimulanter och biogödsel, för att maximera växtens potential och grödans motståndskraft. NatuGro säkerställer den bästa balansen.

Biologisk utsädesbehandling

Växter kan få utstå mycket stress från omgivningen (abiotisk stress) och från levande organismer (biotisk stress). Biologiska betningsmedel med tillväxtfrämjande mikroorganismer för växter skyddar växten under hela säsongen. Produkter för utsädesbehandling baserade på en biologisk svamp, ger omedelbart skydd mot sjukdomar.

Kontakta experten

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Vill du veta mer om vårt företag och våra produkter? Kontakta en av våra experter.
Vi producerar våra produkter och lösningar för yrkesodlare inom trädgårdsnäring.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och av Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor.
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och av Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få senaste nytt och information om dina grödor direkt i din inkorg.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och av Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor.
Tillbaka till toppen